عدم فعالیت انتخاباتی معلمان در ساعت کاری مدرسه

مدیرکل آموزش وپرورش شهر تهران گفت: معلمان بر اساس قانون نمی توانند در ساعت کاری مدرسه در فضای آموزشی فعالیت های انتخاباتی داشته باشند.

علیرضا کمرئی در مورد رویکرد مدارس و معلمان در مسائل انتخاباتی اظهار داشت: آموزش وپرورش تهران همواره کمک به اجرای هر چه بهتر انتخابات را در دستور کار خود قرار داده و سیاست های ترویج مشارکت و افزایش سطح این فعالیت ها را مورد توجه قرار می دهد.
 وی ادامه داد: ترویج مشارکت در انتخابات از اهداف اصلی بوده تا مردم و واجدین شرایط حضور حداکثری در انتخابات داشته باشند.
 مدیرکل آموزش وپرورش شهر تهران بیان کرد: حضور مردم پای صندوق های رأی نشان دهنده اقتدار نظام جمهوری اسلامی بوده و بر این اساس همایش هایی در سطح آموزش وپرورش برگزار شده است.

انتخابات ریاست جمهوری سال 1396

کمرئی با اشاره به اینکه دانش آموزان نمی توانند در انتخابات شرکت کنند، گفت: اما در همایش های در نظر گرفته شده این امکان وجود دارد تا آن ها خانواده هایشان را برای حضور حداکثری تشویق کنند.
 وی در خصوص فعالیت معلمان برای تبلیغات در این ایام تصریح کرد: بر اساس قانون کسی نمی تواند از وقت و امکانات اداری برای این کار استفاده کند بنابراین معلمان اجازه چنین کاری را ندارند.
 وی افزود: اما در غیر ساعت درسی معلمان می توانند همچون سایر شهروندان در فرآیند های انتخاباتی حرکت داشته باشند و هیچ محدودیتی وجود ندارد.
 کمرئی یادآور شد: معلمان به جهت نقشی که در امر تعلیم و تربیت دارند نمی توانند جانب داری از شخص خاصی را به دانش آموزان القا کنند.

صفحه انتخاباتی سید مصطفی میرسلیم

صفحه انتخاباتی حسن روحانی

صفحه انتخاباتی اسحاق جهانگیری

صفحه انتخاباتی محمد باقر قالیباف

صفحه انتخاباتی سید ابراهمی رئیسی

صفحه انتخاباتی سید مصطفی هاشمی طبا

مشخصات کاندیداهای ریاست جمهوری در جدول زیر آمده است:

ردیف

نام کاندیدا

سمت یا سوابق

تحصیلات

سن

گرایش سیاسی

شعار انتخاباتی

1

اسحاق جهانگیری کوه‌شاهی

معاون اول دولت روحانی (۹۲ تا ۹۶)، وزیر صنایع‌ومعادن دولت دوم خاتمی (۷۹ تا ۸۴)، وزیر معادن ‌و فلزات دولت اول خاتمی (۷۶ تا ۷۹)، استاندار اصفهان (۷۱ تا ۷۶)، نماینده دوره دوم و سوم مجلس شورای اسلامی (۶۳ تا ۷۱)

دکترای مدیریت صنعتی از دانشگاه آزاد

60 سال

اصلاح طلب

دفاع از دولت

2

حسن روحانی

رئیس دولت یازدهم (۹۲ تا ۹۶)، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام (۷۰ تا کنون)، نماینده دوره‌های سوم تا پنجم مجلس خبرگان رهبری (۷۸ تا کنون)، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام (۷۱ تا ۹۲)، دبیر شورای عالی امنیت ملی در دولت‌های هاشمی‌رفسنجانی و خاتمی (۶۸ تا ۸۴)، نماینده دوره‌های اول تا پنجم مجلس شورای اسلامی (۵۹ تا ۷۹) و نایب‌رئیس مجالس چهارم و پنجم (۷۱ تا ۷۸)

دکترای حقوق اساسی از دانشگاه کلدونیان گلاسکو

69 سال

اعتدالگرا (مورد حمایت اصلاح‌طلبان)

ادامه دولت تدبیر و امید

3

سیدابراهیم رئیسی ساداتی

تولیت آستان قدس رضوی (ع)، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، نماینده دوره‌های چهارم و پنجم مجلس خبرگان رهبری، جانشین دادستان تهران (۶۴ تا ۶۸)، دادستان تهران (۶۸ تا ۷۳)، رئیس سازمان بازرسی کل کشور (۷۳ تا ۸۳)، معاون اول قوه قضائیه (۸۳ تا ۹۳)، دادستان کل کشور (۹۳ تا ۹۴)، رئیس شورای نظارت بر صدا وسیما (۹۱ تا ۹۵)، دادستان سابق ویژه روحانیت

مبانی حقوق دکترای فقه و

56 سال

اصولگرا

دولت کار و کرامت

4

محمدباقر قالیباف

شهردار تهران، جانشین اسبق نیروی مقاومت بسیج، فرمانده اسبق قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص)، فرمانده اسبق نیروی هوایی سپاه پاسداران، فرمانده نیروی انتظامی (۷۹ تا ۸۴)

دکترای جغرافیای سیاسی از دانشگاه تربیت مدرس

55 سال

اصولگرا

دولت خدمت

5

سید مصطفی آقامیرسلیم

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، سرپرست نهاد ریاست ‌جمهوری و مشاور عالی رئیس‌جمهور در دوره آیت‌الله خامنه‌ای، وزیر ارشاد دولت دوم هاشمی‌رفسنجانی، رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی

فوق لیسانس مهندسی مکانیک از دانشگاه پواتیه فرانسه

69 سال

اصولگرا

احقاق حقوق معطل

6

سیدمصطفی هاشمی‌طبا

وزیر صنایع سنگین در دولت‌ شهید باهنر، وزیر صنایع در دولت اول موسوی، رئیس سازمان تربیت بدنی و معاون رئیس‌جمهور در دولت دوم هاشمی‌رفسنجانی و دولت اول خاتمی

فوق لیسانس دانشگاه پلی تکنیک

71 سال

اصلاح طلب

حفظ دولت ایران

کلید واژه ها

آموزش پرورش

دانش آموز

مدرسه

معلم

والدین

منبع

پانا

نویسنده:

مهدیه فرح آبادی

پست قبلی

همه آنچه که در مورد ضررهای موبایلی برای بچه ها باید بدانید

پست بعدی

پوشش مناسب کودکان در فصل گرما چیست ؟

در همین رابطه بخوانید :

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نام :
وب سایت :
دیدگاه :
پست الکترونیک :
نشانی پست الکترونیک شما نمایش داده نخواهد شد.